User Online

Politics Blogs

Post Terbaru!!

Kempen LIKE Page!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Rabu, 15 Februari 2012

TUDIAA!! Gadis Sundal HINA ISLAM!! nak mampus dah kot?


Perghh..  cerita ni boleh buat umat Islam di seluruh dunia mengamuk. Twitter si gadis (gambar di atas) telah menghina Islam dari Allah, Rasul hinggalah ke Azan di Masjid. Memang tahap melampau dah nih.






Bila dah kecoh satu dunia, baru si perempuan ni kata twitter dia kena HACK. Selamat la lu Indon derr.. kalau orang Malaysia, memang dah lama kena pukul beramai-ramai. (pukul lembut ke, pukul kasar?)

Kat Malaysia pun masih ada dua tiga mangkuk yang selalu sindir-sindir Islam. Tak dapat takpa la, nanti dapat tau la cerita. Gambar diatas Mc ambil dari SINI.

Macam mana orang asing nak hormat Islam, kalau umat Islam sendiri pun masih berpecah belah dan bergaduh semasa sendiri?


McTheory:
Bila Islam lemah, memang la orang tak respect!

40 Komen Pembaca:

Tanpa Nama berkata...

Budak ni mental. Dia mental genetik (mcm DNA la), keturunan dari mak atau bapak dia. Dia ni marah pasal Azan sebab suka buat seks songsang masa subuh dan maghrib kot. You insult my religion, you watch your filthy mouth.

Tanpa Nama berkata...

ye ke hack,last year aku pernah bca dlm twitter dia la..ni bru ckit,lum msuk yg dia hina nabi muhammad saw dgn aisyah..ke dia dh tkut dh kna ugut dgn org indon..

hangkedee berkata...

Ini produk Pak shieh Aljuburi + nabi melayu niky ajis.

cicit mohom sultan suleiman sgor berkata...

Kalau betui dia yg buat...elok di tangkap dan humban dlm penjara..apa2 pun kalau di dunia dia terlepas,azab akhirat lagi dasyatt akan dia hadapi...x guna muka cantik kalau hati busuk x kiralah dia berugama islam ataupun tidak.

Tanpa Nama berkata...

Dia mungkin susah nanti.. Dia akan trima balasan.. Cnfrm lambant atau cepat jer... Kita yg ada ni.. Buat la bnda ni sbgai pengajaran..

ado363 berkata...

Kalau indon apa nak diherankan namanya je penduduk islam teramai didunia tapi mcm haprak je dia org ni

D3x berkata...

ianya bukan acc yg telah dihacked..ianya mmg akaun yg sebenar.. semuanya telah ada di sini..

http://www.facebook.com/Pendedahan.Ekslusif

http://tantesophiagoblok.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

kesian dengan dia, n zaman sekarang, dulu takut ngan cukgu bila mengajar, dulu tak pernah bantah kata ibu bapa, tp sekarang, cikgu hanya berani mengajar, ibu bapa hanya belembut dgn anak, yg lebih dasyat, mempersenda YG PECIPTA N KEKASIHNYA.... agaknya salah sape? kesian.... mintak dijauhkan sifat ini pada umat muhammad amin....

Tanpa Nama berkata...

aku rasa memang dia la..kasi bakar lagi bikin heboh..nak tengok indon ambil peduli tak...kalau dpt ni kita bawak pusing satu malaysia heret dgn kereta ikat kaki dgn tali...ini maruah kita org islam..

Tanpa Nama berkata...

tu dia klu tengok cun, dapat gua balun depan belakang dgn member2, pas tu rakam dn sebarkn. sbb mulut jahat gua paksa ais cream

Tanpa Nama berkata...

erm memang ader di antara manusia yang tak pandai menghargai ilmu , kalau nak hack pun masukkan kan la komen yang boleh membawa ker syurga , nie tak ke neraka jugak pilihan. subhanallah.

Tanpa Nama berkata...

KASI SULA JER BETINA SUNDAL NI DARI BURIT SAMPAI KE MULUT DIA... KALAU KAT ARAB DAH LAMA LUNYAI DAH DIA NI..KALAU TAK KENA PANCUNG SURE KENA TIBAI KEKAH RAMAI2..BARU DIA TAU..

mafia berkata...

budak yg hina islam tu same je macam org yg punye blog ni

Tanpa Nama berkata...

kalau ikut adat , budak sopea ni jawabnya pancung je !!

Tanpa Nama berkata...

suh dia mgucap 2 kalimah syahadah dan janji xbuat lg ... lau masih lg degil ... TEMBAK MATI je ...

Tanpa Nama berkata...

aku rasa mcm nak pukl dia dengan tukul je walaupun tak gentlemen.. peduli apa dia perangai mcm setan! mak bpk dia buat apa?

man berkata...

biarkan saja dia 2

pippo berkata...

kalau dah kena hack tu nak buat mcm mana.....haih...tak baik tudh org tanpa bukti...fitnah tu....

anak tok nick berkata...

kesian budak ni, dah sakit mental agaknya smpai hina islam, there's no place for her in the hereafter except HELL.........

tante sophia goblok berkata...

biasela, kromosom trlebih, atau bahasa ksarnya DOWN SYNDROME

puteri najiha berkata...

Ingat!!Sesiapa pun awak,,,langit tak selalu cerah....Maybe sekarang awak gembiara dengan menukar nama awak jadi orang lain...tp,,,awak sedar tak orang yang bernama TENGKU SOPHIA akan dihina!!!

Tanpa Nama berkata...

ini fenomena akhir zaman. mereka ini alat illuminati yg menentang Allah dan Islam.

oleh kerana kita tk kenal mereka siapa, dan yg diserang dan dihina adalah Allah dan RasulNya... maka biarlah Allah yang menghadapinya.

dia tk sedar bahawa penghinaan begitu keras menunjukkan mereka percaya keujudan Allah dan Rasul dan Islam.

jika tidak percaya tentu mereka tk kisah pun agama Islam ini.

lebih sepsifik lagi ialah contoh seperti penulis :

hangkedee 15.2.2012 12:17 di atas

kutuk melepas nafsu itu adalah kerja agen2 illuminati.

mereka akan mengutuk tanpa batasan Allah Rasul Islam Ulamak2 dan pemimpin2 baik seperti DS Anwar Ibrahim.

Kesimpulan : pertentangan hak dan bathil akhir zaman semakin meruncingdan jelas. puak syaitan akan menonjolkan diri mereka lebih jelas dan pihak kebenaran juga sedang berjuang dgn gigih.

pilihlah....

Tokki25 berkata...

kurang didikan dan kefahaman agama yang benar

www.permatabiru2u.com

baginda® berkata...

kalau orang islam hormat agama, ikut perintah, tak de pecah belah nye..

Ohbudu berkata...

islam liberal. nilah jadinya.

Tanpa Nama berkata...

sayang seribu sayang, mukanya cantik, utaknya miring...

Global Products & Services Review berkata...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

kingjojoba1 berkata...

Di Indonesia segalanya Liberal!!!

Hak asasi espressi diri sebegini biasa pak! ngak ada siapa boleh bantah lo!

Ini la model kerajaan dan mentalitis rakyat yg PR mau ikut-ikutan!!!

pak mat berkata...

sopea tu peel macam puak pas..

nampak lebai depan.. belakang cam sethan..

promosi baraka berkata...

assalamualaikum wbt dan bismillah

kepada pengamal2 makanan sunnah habbatus sauda

sy ada bekalkan baraka habbatus sauda dengan harga yg amat berpatutan

sekotak hanya rm 8

belian >100 kotak harga sekotak hanya rm 6

kepada sesiapa yg berminat , bolehlah emailkan kepada sy

kamal_810@yahoo.com

emailkan
bilangan kotak yg saudara/ saudari berminat
nama penuh dan no telefon utk memudahkan urusan jual beli

layari http://promosibaraka.blogspot.com/

terima kasih

Tanpa Nama berkata...

minah ni bukan islam tapi kafir la

Tanpa Nama berkata...

Dia ni sure kristian punya. Penganut ugama yg kini tuhannya ada anak dgn manusia biasa. Nabi dia siap kena salib sebab nak sucikan dosa manusia. Ugama ini kini percaya tuhan dia telah berzina dgn seorang wanita suci dan anak mereka hasil dari zina itu diangkat sebagai tuhan juga. Ada pulak satu lagi benda bertaraf tuhan iaitu holy shit. Alamak.... berapa banyak tuhan daaaaa. Macam tuhan org masa tamadun greek pulak. Org macam minah kristian ni memang amai kat dunia ni, bukan saja dia hina ugama Islam, ugama dan tuhan dia pun dihina juga dgn sengaja atau tak sengaja. Kalau tak percaya cuba tengok filem lakunan pelakun kristian holywood.. Selalu dia org sebut fucking jesus, fucking god atau lord dan selalunya dia org tak jarang sebut holy spirit,... Tapi selalu sebut holy shit. Betul tak Tengku?

mohd hussaini berkata...

hey manusia....ko ni apahal nk maki azan plak?? x nak dgr azan dok dlm hutan la woi!!! x pon ko bakar je diri ko tu sebelum ko kne bakar nnti k....

Tanpa Nama berkata...

sudah ditakdirkan apa yang dicipta oleh manusia, akan musnah seperti ciptaan manusia, tetapi ciptaan allah kekal walaupun 5 ke 6 biji quran baru yang paling awal adalah paling benar takkkkkan pula nombor 3 kate dia betui nombor 1 pula salah...allah bukannya bodoh setakat baca syair atau gurindam berlahu2 ertinya haprak

Tanpa Nama berkata...

dia anak haramla...anak luar nikah..kna buang..org lain bla...nama aja mcm melayu..sbnrnya bukan..

Tanpa Nama berkata...

aku rasa cam nakk sumbat je atas bawah depan belakang dia ne ..baru dia tau..

Tanpa Nama berkata...

Kepada orang yang memaki azan itu, sila cucuk telinga anda hingga jadi pekak, jadi tak dengarlah azan lagi, semoga anda puas hati jadi pekak, sekarang ini sesuka hatilah hina azan, nanti telinga anda dipekakkan oleh Allah Taala sebab menghina azan, baru padan muka ko tu, dasar manusia bodoh yang, harap muka saja cantik tapi perangai mengalahkan babi, semua dibedal, lihat babi, najis sendiri pun dia sanggup telan. Jika tak suka dengar azan, sila keluar dari alam milik Allah ini, sudahlah tinggal di alam ciptaan Allah, berlagak pula, dasar tak sedar diri, nanti dihumban ke neraka dan hangus terbakar baru ko tahu apa itu adab dengan Tuhan pencipta alam ini. Bertaubatlah.

Tanpa Nama berkata...

sial punye betina

Tanpa Nama berkata...

pempuan niela jalang besaq dkt indonesiall!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

ya allah...kau timpalah azab ke atas orang2 yang tidak saying akan lidah nya dari mencaci dan menghina akan islam agama suci ku, nabi Muhammad utusan agama ku supaya menjadi pengajaran kepada mereka2 yang durhaka....amin..amin..ya allah

Kempen LIKE!!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Popular Posts

Arkib Blog

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review